Sint-Antoniusschool Liedekerke

Kleuter- en lagere school

Hoofdpunten 

 


 


De inschrijvingen voor het schooljaar 2021-2022  verlopen digitaal.  Via een link naar een online-formulier kunt u uw kind inschrijven.  Dit kan pas vanaf maandag 15 maart 2021 vanaf 8.00 u. (niet vroeger!).  De registraties worden gerangschikt volgens binnenkomen van mail.

Na ontvangst van deze registratie zal u een automatische bevestigingsmail ontvangen (zie ook SPAM).  Zodra wij alle gegevens in onze school verwerkt hebben, zal u op de hoogte gebracht worden of uw kind al dan niet een plaatsje heeft in onze school.  Sowieso nemen wij met u contact op om af te spreken om het inschrijvingsdossier of document van weigering met u verder aan te vullen en te ondertekenen.

Uw inschrijving is pas definitief indien:

  • u akkoord gaat met ons schoolreglement en pedagogisch project.
  • u een bevestigingsmail hebt ontvangen.
  • u de inschrijvingsdocumenten ondertekend hebt.

In onze school hebben we een maximumcapaciteit van 24 kinderen per klas.  Hieronder vindt u het aantal vrije plaatsen in onze school. 

Heeft u nog vragen, aarzel niet om contact op te nemen directie@sint-antoniusschool.be.

 


INSCHRIJVINGEN SCHOOLJAAR 2021-2022

Beste ouder(s)

Door de huidige corona-maatregelen is het op dit ogenblik niet mogelijk om een infomoment voor de ouders van de kinderen geboortejaar 2019 te organiseren. We bezorgen jullie zo spoedig mogelijk de nodige informatie. Wij staan altijd klaar om op uw vragen een antwoord te geven, twijfel dus niet om een mailtje te sturen naar directie@sint-antoniusschool.be.

U heeft interesse om uw kind in onze school in te schrijven.
Vul dan het contacformulier in via de volgende link https://forms.gle/kjR7AWVbNrpkteDu5,

Op deze wijze kunnen wij u informatie over de school, onze werking en het inschrijvingsverloop doorzenden.

De gegevens die u ingeeft in dit formulier worden enkel gebruikt voor de organisatie en geldt niet als inschrijving!

Met vriendelijke groeten,

Ruth Asselman
Directeur

Hoe inschrijvingen?


Beste ouders,

Sinds MAANDAG 20 april 2020 hebben wij in onze school een digitaal ouderplatform.  Via een account kan u als ouder gebruik maken van dit platform om o.a. de nieuwsberichten, de kalender, de rekeningen en de gegevens van uw kind(eren) te raadplegen. 

De inloggegevens voor uw kind(eren) werden via e-mail verstuurd.  Heeft u geen e-mail ontvangen dan zijn wij niet in het bezit van een (juist) e-mailadres.  In dit geval vragen wij u om een e-mail te sturen naar secretariaat@sint-antoniusschool.be

   
Hoe inloggen?

Hoe vermijd ik dat mijn e-mails in de SPAMfolder terecht komt?
Spamfilters wijzigen frequent hun algoritmen.  Hierdoor kan het voorvallen dat jouw e-mail toch plots tegengehouden wordt door de spamfilter van de gebruiker en in de ongewenste mail terecht komt.  Voornamelijk hotmail, gmail en telenet e-mailadressen zijn hier gevoelig voor.

Voeg de afzender toe aan de lijst van 'veilige afzenders'

De volgende website kan hierbij een handig hulpmiddel zijn: http://www.veiligeafzender.nl/


SCHOOLKRANT 

      

Het SINT-ANTOONTJE heeft de intentie voor de kerst– en zomervakantie te verschijnen.  Dit als contactblaadje tussen de school en thuis: twee belangrijke plaatsen in de leefwereld van onze kinderen.

    KLIK OP DE AFBEELDING om de schoolkrant te openen